Den digitale arbeidsplassen

Jeg vil vite mer!

Teknologi

Adwice har erfaring med implementering av PowerOffice Go til over 1000 kunder.

Adwice har dedikerte ansatte som jobber med IT og support, og er Premium Partner av PowerOffice Go. 

Som skybasert løsning, er PowerOffice Go kostnadseffektiv og driftssikker. Sammen med deg kan vi tilby en optimal løsning for din bedrift, slik at dere kan jobbe smartere og utnytte de interne ressursene best mulig.

Du behøver ikke å være kunde hos oss i dag for å få support, ta kontakt så hjelper vi deg videre!

Eksempel på hva Adwice kan hjelpe deg med:

 • PowerOffice Go Regnskap og Lønn
 • Mobile løsninger og apper
 • Integrasjon med tredjepartsløsninger
 • Faglig og teknisk support
 • Skreddersydd rapportering
 • Automatisert purring og inkasso
 • Sikkerhetsgjennomgang
 • Sikkerhetspolicy

Etter en henvendelse til Adwice har jeg fått utviklet denne programvaren for å se lønnsomheten på hver komponent vi produserer. Nå kan jeg hva vi tjener på penger på, og hva vi ikke tjener penger på.

Øysten Larsen - Latech

Tjenesteområder

Gjennom vår brede erfaring med regnskap- og lønnsproduksjon, så vet vi hva som er viktig i en stabil og effektiv leveranse av regnskap og lønn. Denne erfaringen og kompetansen tar vi med oss inn teknologiområdet, og snakker ditt språk og kan levere de tjenester som er relevant for deg.

Vi kan være behjelpelig i alle deler av implementeringen av nytt regnskap og lønnssystem, fra evaluering til oppstart, opplæring og support. Vi har også erfaring med de fleste fagsystem og integrasjon mot disse.

Sammen finner vi ut at hva som passer din bedrift best, hvordan det skal leveres og hvilket behov det er for support eller bistand i etterkant.
Implementering av PowerOffice Go
Hos Adwice har vi implementert PowerOffice Go hos mer enn 1000 kunder, og har opparbeidet oss bred erfaring når det kommer til å skape en effektiv løsning for din bedrift. Når man tar i bruk en ny løsning for regnskap og lønn, er det viktig å utnytte de  arbeidsmetodene som løsningen legger opp til, for å få en mest mulig effektiv hverdag. Dette inkluderer bruk av integrasjoner mot bank for å få kunne betale via regnskapssystemet, integrasjoner til fagsystem, bruk av EHF/efaktura, for å nevne noen. Før vi starter selve implementeringen, hjelper vi deg med å kartlegge hvilke gevinster det er å hente, sammenlignet med dagens situasjon.

 

Vi kan hjelpe deg med:
Hos Adwice har vi dedikerte personer som jobber med å gi support. Vil tilbyr både teknisk support for PowerOffice Go og faglig support. Eksempler på hva vi kan hjelpe deg med:
 • Bankavtaler for integrasjon
 • "hvordan gjør jeg.." - spørsmål
 • sparring rundt forbedringer
 • håndtering av feilmeldinger
 • brukere og roller
 • integrasjoner mot fagsystem, timeregistrering o.l.
 • og mye, mye mer
Vi anbefaler å kombinere teknisk support med faglig support for regnskap og lønn, som relaterer seg til praksis og regler innenfor bokføring og lønn.

 

Kontakt oss i dag for oppstart av support fra Adwice!

 

Rapportering

Hos Adwice har vi bygget opp kompetanse innenfor rapportering. Vi tilbyr både standardrapporter som gir god økonomisk oversikt, men også skreddersydde rapporteringsløsninger.

Kanskje bruker dere ekstra tid hver måned for å beregne KPIer, i kombinasjon med klipp og lim fra regnskapssystemet. Da kan vi hjelpe dere med å lage rapporter som er akkurat som dere ønsker, og som henter tallene automatisk fra regnskapssystem og evt. andre systemer dere benytter. Vi har selvfølgelig også muligheter for å vise sammenstilling av flere selskaper i samme rapport. Vi har flere rapporteringsverktøy, blant annet OneStopReporting og Power BI.

Power BI gir oss mulighet til å hente og sammenstille data fra hundrevis av datakilder (skybaserte og on-premise). Med PowerBI kan vi lage dashboards, rapporter og analyser som du kan dele med dine kollegaer via Power BI, Teams eller på web. Ved å bruke et fremtidsrettet og brukervennlig system som Power BI kan vi skape gode rapporter som gjør informasjonen mer relevant og lettere å forstå.

Kontakt oss for å få hjelp til å skape en moderne rapporteringsløsning!

 

Sikkerhet

Er du klar over at styremedlemmer og daglig leder står personlig ansvarlig for bedriftens IT-sikkerhet og digitale verdier. Om et hackerangrep gjør stor skade, og har vært mulig på grunn av manglende kontroll med IT-sikkerheten, kan de holdes økonomisk ansvarlig. En forsikring kan redusere denne risikoen for styrets medlemmer og daglig leder. Har dere en slik forsikring, og oppfyller dere kravene den stiller til forebyggende tiltak?

I tillegg til at dataangrep kan bli svært kostbart eller føre til store tap i inntekt, kan det også føre til at virksomheten ikke lenger overholder GDPR og personvernlovgivningen. Sikkerhetsbrudd kan føre til tapt tillit hos dine kunder og samarbeidspartnere. Dette kan i verste fall føre til kundefrafall og tapt posisjon i markedet.

Dette viser hvorfor vi mener at fokus på IT-sikkerhet er viktig for alle bedrifter. Vi kan hjelpe dere med en gjennomgang for å få forståelse av dagens situasjon, i tillegg kan vi hjelpe dere med å anbefale tiltak, bistå med intern opplæring, samt å lage deres egen sikkerhetspolicy.

Ta kontakt for å få kontroll på sikkerheten!

 

Strategiske partnerskap

Vi har et stort nettverk av partnere innenfor teknologi, og har tett dialog med disse. Vi har vært med PowerOffice Go siden starten, og er nå en av deres foretrukne partnere (PowerOffice Go Premium Partner). Utover dette, har vi samarbeid med flere underleverandører for integrasjoner, og er i enkelte tilfeller også med på å lage nye integrasjoner.

 

FLERE TJENESTER

RÅDGIVNING

Rådgivning

Gode spørsmål gir gode svar.

Image

Regnskap

Nåtidens tall er fremtidens muligheter.

Image

Lønn / HR

Riktig lønn til rett tid og rådgivning innen personal og rekruttering.
Image

Support

Rask og effektiv brukerstøtte på bl.a. PowerOffice Go. 

Image

Finans

Finansgrepene som øker lønnsomheten i bedriften.

Image

Rapportering

Innsikt i egne tall gir verdi og viser fremtidige muligheter.

Ønsker du en enklere hverdag?

Adwice har implementert fremtidens regnskapssystem PowerOffice Go hos over 1000 bedrifter Kom i gang i dag