Skybasert regnskap

Jeg vil vite mer!

Teknologi

Adwice har erfaring med implementering av PowerOffice Go til over 800 kunder.

Adwice har dedikterte ansatte som jobber med IT og support, og har spesialisert seg på oppsett og integrasjoner mot PowerOffice Go. 

Som skybasert løsning, er PowerOffice Go kostnadseffektiv og driftssikker. Sammen med deg kan vi tilby en optimal løsning for din bedrift, slik at dere kan jobbe smartere og utnytte de interne ressursene best mulig.

Du behøver ikke å være kunde hos oss i dag for å få support, ta kontakt så hjelper vi deg videre!

Eksempel på Adwice hjelpe deg med er:

 • PowerOffice Go Regnskap og Lønn
 • Mobile løsninger og apper
 • Integrasjon med tredjepartsløsninger
 • Faglig og teknisk support
 • Skreddersy rapportering
 • Automatisert purring og inkasso

Etter en henvendelse til Adwice har jeg fått utviklet denne programvaren for å se lønnsomheten på hver komponent vi produserer. Nå kan jeg hva vi tjener på penger på, og hva vi ikke tjener penger på.

Øysten Larsen - Latech

Tjenesteområder

Gjennom vår brede erfaring med regnskap- og lønnsproduksjon, så har vi vet vi hva som er viktig i en stabil og effektiv leveranse av regnskap og lønn. Denne erfaringen og kompetansen tar vi med oss inn teknologiområdet, og snakker ditt språk og kan levere de tjenester som er relevant for deg.

Vi kan være behjelpelig i alle deler av implementeringen av nytt regnskap og lønnssystem, fra evaluering til oppstart, opplæring og support. Vi har også erfaring med de fleste fagsystem og integrasjon mot disse.

Sammen finner vi ut at hva som passer din bedrift best, hvordan det skal leveres og hvilken grad det er behov for support etterfølgende.
Implementering av PowerOffice Go
Hos Adwice har vi implementert PowerOffice Go hos mer enn 800 kunder, og har opparbeidet oss bred erfaring når det kommer til å skape et effektivt løsning for din bedrift. Når man tar i bruk en ny løsning for regnskap og lønn, er det viktig å utnytte de  arbeidsmetodene som løsningen legger opp til, for å få en mest mulig effektiv hverdag. Dette inkluderer bruk av integrasjoner mot bank for å få kunne betale via regnskapssystemet, integrasjoner til fagsystem, bruk av EHF og efaktura, for å nevne noen. Før vi starter selve implementeringen, hjelper vi deg meg å kartlegge hvilke gevinster det er å hente, sammenlignet med dagens situasjon.

 

Support
Hos Adwice har vi dedikerte personer som jobber med gi support, som både kan være teknisk support i forhold til PowerOffice, og det kan også kombineres med faglig support. Eksempler på hva vi kan hjelpe deg meg:
 • Bankavtaler for integrasjon
 • "hvordan gjør jeg.." - spørsmål
 • sparring rundt forbedringer
 • håndtering av feilmeldinger
 • brukere og roller
 • integrasjoner mot fagsystem, timeregistering o.l.
 • og mye mye mer
Denne tekniske supporten kan også kombineres med faglig support for regnskap og lønn, som relaterer seg til praksis og regler innenfor bokføring og lønn.
Kontakt oss i dag for å oppstart av support fra Adwice!

 

Rapportering
Hos Adwice har vi bygget opp kompetanse innenfor "spesial"-rapportering, dvs rapportering som går forbi det som regnes som standardrapporter. Kanskje bruker dere ekstra tid hver måned for å beregne KPIer, i kombinasjon med klipp og lim fra regnskapssystemet. Da kan vi hjelpe dere med å lage rapporter som er akkurat som dere vil ha de, og at de henter tallene automatisk fra PowerOffice Go. Dette gir også muligheter for automatiserte rapporter som sammenstiller flere selskaper i samme rapport, og muligheter for konsernrapport inkluder elimineringer, helt automatisk. Som løsning bruker vi OneStopReporting, som gir oss stor grad av fleksibilitet og som er veldig godt integrert med excel, som de fleste kjenner.

 

Strategiske partnerskap
Vi har et stort nettverk av partnere innenfor teknologi, og har tett dialog. Vi har vært med PowerOffice Go siden starten, og har et særdeles godt samarbeid. Utover dette, har vi samarbeid med flere underleverandører for integrasjoner, og i enkelte tilfeller er med på å lage nye integrasjoner.

FLERE TJENESTER

RÅDGIVNING

Rådgivning

Våre konsulenter og rådgivere gjennomgår sammen med deg dine regnskap. Sammen kan vi skape bedre forståelse for den økonomiske utviklingen i din bedrift, samt finne de tiltakene som kan skape merverdi for deg. 

Image

Regnskap

Hos Adwice skreddersyr vi regnskapsleveransen til din bedrift. Du vil til enhver tid kunne hente ut oppdaterte rapporter, med et moderne grensesnitt. Disse kan gjøres tilgjengelig på ulike plattformer.

Image

Lønn / HR

Vi har et dyktig fagmiljø som kan bistå dere, slik at dere kan være sikker på at de ansattes lønn og HR-funksjoner blir tatt godt hånd om. Vi har også mye erfaring med outsourcing  av lønn i større bedrifter.

Image

Support

Over 800 kunder har allerede valgt Adwice som partner for PowerOffice Go.
Dette har gitt oss bred kunnskap om oppsett og bruk av PowerOffice Go, som vi også tilbyr som en support tjeneste.

Image

FAGLIG SUPPORT

Ønsker du å gjøre det meste selv, men har av og til noen spørsmål som du trenger hjelp til? Det kan være for eksempel konteringsregler, håndtering av godtgjørelser eller moms. Hos Adwice kan du få hjelp til dette. 

Ønsker du en enklere hverdag?

Adwice har implementert fremtidens regnskapssystem PowerOffice Go hos over 800 bedrifter Kom i gang i dag