Support

Regnskap

PowerOffice Go

Jeg vil vite mer!

På lag med Adwice

Er du en liten eller mellomstor bedrift, men ønsker fordelene store bedrifter har?

Gjennom supportavtale med Adwice kan du få PowerOffice Go support, i kombinasjon med faglig support og tilkallingshjelp.
Det blir nesten som å ha en egen teknologiavdeling, i tillegg til råd og bistand fra en større regnskap og økonomiavdeling, fordeler som tidligere har vært reservert for større bedrifter med store ressurser.

Vi har implementert PowerOffice Go hos over 900 bedrifter, og gjennom bred erfaring og tett samarbeid med PowerOffice, opparbeidet et av landets største kompetansemiljøer for PowerOffice Go. Tradisjonell support svarer kun på tekniske spørsmål, men våre medarbeidere har en kombinasjon av regnskapsfaglig kompetanse og teknisk kompetanse.
Dette gjør at vi kan hjelpe deg med å komme videre både med regnskapsfaglige og tekniske utfordringer.

Du behøver ikke være regnskapskunde hos oss for å benytte Adwice Support.

Kontakt oss i dag, enten via kontaktskjema, mail, telefon eller i chatten, så hjelper vi deg videre!

Vi kan hjelpe deg med:

  • Konvertering av regnskapsdata fra annet regnskapssystem til PowerOffice Go Regnskap
  • Oppsett av PowerOffice Go Lønn
  • Kurs i fakturering, oppsett av produkter og kontostyring
  • Oppsett av bankavstemming, bankintegrasjoner og import av daglige banktransaksjoner
  • Oppsett av egne fakturamaler med logo
  • Integrasjoner mellom fagsystemer og PowerOffice Go
  • Praktisk bruk av appen PowerOffice Go Mobile
  • Regnskapsfaglige spørsmål
  • Tilkallingshjelp på regnskap og lønn

– For oss har implementeringen av PowerOffice GO nesten vært en revolusjon i forhold til det vi hadde. Både jeg som daglig leder og prosjektlederne har fått en helt annen innsikt i økonomien i de ulike prosjektene og ikke minst den daglige driften. ​

Morten Moe - TEFT Entreprenør AS

Ønsker du adgang til en teknologiavdeling, fagsupport og tilkallingshjelp?

Vårt partnerkonsept går ut på at man ikke står alene som bedrift, men at dere har Adwice som partner. Dette betyr at dere fører regnskapet selv, har kanskje egen regnskap- og lønnsavdeling, men har tidvis behov for teknisk eller faglig support, og er kanskje sårbar i forhold til sesongsvininger i arbeidsmengden.

Teknologiavdeling
Adwice Teknologi kan bistå i å kartlegge mulighetene for implementering av PowerOffice Go, og utføre selve implementeringen til skybasert økonomisystem. Etter implementeringen er gjennomført, gis teknisk support gjennom telefon, mail og chat. Dette kan være support relatert til effektiv bruk av PowerOffice Go, men også til andre områder som for eksempel erfaring med ulike kassesystemer, booking-løsninger, ASP-leverandør, gjennomgang av mobilløsning og mye mye mer.
 
Fagsupport
Gjennom partneravtale hos Adwice, får dere adgang til våre rådgivere innenfor regnskap, økonomistyring og lønn. Våre rådgivere har bred erfaring på tvers av bransjer, og kan hjelpe med alt fra å besvare faglige spørsmål, til spesifikke rådgiveroppdrag.
   
Tilkallingshjelp
Har dere svingninger i arbeidsmengden? Er dere sårbar i forhold til uplanlagt fravær og ferieavvikling? Med tilkallingshjelp fra Adwice, kan vi hjelpe dere igjennom disse periodene. Vi står klar til å hjelpe på enten regnskap eller lønn, i det omfanget dere behøver. Kanskje har vi allerede blitt kjent med dere gjennom teknisk support eller faglig support, og dermed kan vi bistå på kort varsel.

Ønsker dere mer informasjon, ta kontakt med Per-Christian nedenfor, eller send en mail til support@adwice.no.
PC Johansen - adwice
Per-Christian listau johansen

Leder Teknologi

+47 48149411  |  pcj@adwice.no

Ønsker du en enklere hverdag?

Adwice har implementert fremtidens regnskapssystem PowerOffice Go hos over 900 bedrifter Kom i gang i dag

FLERE TJENESTER

RÅDGIVNING

rÅDGIVNING

Våre konsulenter og rådgivere gjennomgår sammen med deg dine regnskap. Sammen kan vi skape bedre forståelse for den økonomiske utviklingen i din bedrift, samt finne de tiltakene som kan skape merverdi for deg.

Image

Regnskap

Hos Adwice skreddersyr vi regnskapsleveransen til din bedrift. Du vil til enhver tid kunne hente ut oppdaterte rapporter, med et moderne grensesnitt. Disse kan gjøres tilgjengelig på ulike plattformer.

Image

Lønn / HR

Vi har et dyktig fagmiljø som kan bistå dere, slik at dere kan være sikker på at de ansattes lønn og HR-funksjoner blir tatt godt hånd om. Vi har også mye erfaring med outsourcing  av lønn i større bedrifter.

Image

TEKNOLOGI

Den teknologiske utviklingen går raskt. Som kunde hos Adwice, kan du få gode råd om hvilke teknoligiske grep din bedrift bør ta for framtiden. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike funksjonsrike økonomiløsninger.

Image

Faglig support

Ønsker du å gjøre det meste selv, men har av og til noen spørsmål som du trenger hjelp til? Det kan være for eksempel konteringsregler, håndtering av godtgjørelser eller moms. Hos Adwice kan du få hjelp til dette.