Regnskap

Faglig Support

Jeg vil vite mer!

Support Regnskap

Ønsker du å gjøre det meste selv, men har av og til noen spørsmål som du trenger hjelp til? Det kan være for eksempel å starte egen bedrift, konteringsregler, håndtering av godtgjørelser eller moms. Hos Adwice kan du få hjelp til dette.

Når du skal føre regnskapet selv, er det noen grunnleggende elementer du bør kunne håndtere: 

 • Kontering av bilag
 • Håndtering av moms
 • Håndtering av godtgjørelser (oppgavepliktig, trekkpliktig og arbeidsgiveravgiftspliktig)
 • Skal større innkjøp kostnadsføres eller aktiveres
 • Avstemme betalinger for kunder og leverandører
 • Avstemme konti, som bank og kasse
 • Lovpålagt rapportering (a-melding, næringsoppgave, selvangivelse, omsetningsoppgave og årsregnskap)
 • Regnskapsanalyse
 • Vi tilbyr support via telefon, e-post eller chat.
  Pris fra kr 490,- pr påbegynte halvtime eller avtalt fastpris. 

Hos Adwice har vi autoriserte regnskapsførere som kan hjelpe deg innenfor alle disse områdene, enten du ønsker «starthjelp» eller at du er allerede er godt i gang.

Klikk på Jeg vil vite mer-knappen under, så hjelper vi deg videre!
 

PS: Denne tjenesten leverer vi uavhengig av hvilket regnskapssystem du har. Har du derimot PowerOffice Go, kan vi også hjelpe deg med brukerveiledning til hvordan du løser oppgavene i regnskapssystemet. PowerOffice har også et mikroabonnement.

Les mer om Regnskap Mikro her.

Da Tommy Wårheim Seim tok jobben som leder for eiendomsselskapet E i Nord, stilte han ett krav: – Jeg vil ha kontroll. Hele tiden. Uansett hvor jeg er. Jeg ønsker meg PowerOffice Go. ​

Tommy Wårheim Seim - E i Nord AS

FLERE TJENESTER

RÅDGIVNING

rÅDGIVNING

Våre konsulenter og rådgivere gjennomgår sammen med deg dine regnskap. Sammen kan vi skape bedre forståelse for den økonomiske utviklingen i din bedrift, samt finne de tiltakene som kan skape merverdi for deg.

Image

Regnskap

Hos Adwice skreddersyr vi regnskapsleveransen til din bedrift. Du vil til enhver tid kunne hente ut oppdaterte rapporter, med et moderne grensesnitt. Disse kan gjøres tilgjengelig på ulike plattformer.

Image

Lønn / HR

Vi har et dyktig fagmiljø som kan bistå dere, slik at dere kan være sikker på at de ansattes lønn og HR-funksjoner blir tatt godt hånd om. Vi har også mye erfaring med outsourcing  av lønn i større bedrifter.

Image

Teknologi

Den teknologiske utviklingen går raskt. Som kunde hos Adwice, kan du få gode råd om hvilke teknoligiske grep din bedrift bør ta for framtiden. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike funksjonsrike økonomiløsninger.

Ønsker du en enklere hverdag?

Adwice har implementert fremtidens regnskapssystem PowerOffice Go hos over 800 bedrifter Kom i gang i dag