Featured 

Kundeinformasjon angående koronasituasjonen

Adwice_symbol

Adwice har som følge av koronasituasjon lagt til rette for å hindre og begrense ytterligere smitte i hht. myndighetenes oppfordringer.

Alle våre medarbeidere kan jobbe fra hjemmekontor og er fortsatt tilgjengelig på telefon og mail. Vi avlyser alle fysiske møter og oppfordrer derfor alle våre kunder og samarbeidspartner om å benytte telefon, mail eller webmøter for kommunikasjon med oss.

Adwice har etablert et eget lønn / HR team som har til oppgave å holde seg oppdatert på enhver tids gjeldende regler og retningslinjer knyttet til koronasituasjon.

Har dere behov for rådgivning f.eks. vedrørende fravær, sykemeldinger, permitteringer etc , benytter du din kontaktperson i Adwice, som vil videreformidle din henvendelse til nevnte ekspertteam. Eventuelt send mail til support@adwice.no

Vi oppfordrer alle våre kunder og samarbeidspartnere til å delta positivt i denne viktige samfunnsdugnaden.

Tilbyr akutt, livreddende   førstehjelp til næri...
Vi styrker oss i Vesterålen

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://adwice.no/

Karriere hos Adwice

Adwice - En enklere hverdag

  • For oss er det betryggende å vite at en så viktig samarbeidspartner gjør strategiske valg som kan være med på å bringe også oss videre.
    Frode Hov Daglig leder - Lofoten Links AS
  • Hos Adwice kan vi alltid stole på at jobben blir gjort av kvalifiserte ansatte. Vi har alltid fått personlig og god oppfølgning, og føler virkelig at vi blir godt ivaretatt.
    Rita Iren Nordheim Daglig leder - Zicco AS og Lupin AS
  • Adwice gjør alt som har med regnskap og lønn fra A til Å. Vi får månedsrapporter slik at vi har oversikt, og er veldig fornøyd med jobben som gjøres.
    Kato Berg Daglig leder - GeoLofoten AS
  • 1