Kombiner faglig påfyll og årets julebord i Svolvær 12. og 13. desember

Kurs-desember-201_20190702-132942_1

12. desember: Oppdragsansvarlig – hva rollen innebærer - 7t GRFS

Kurset skal hjelpe oppdragsansvarlig til å bli trygg i rollen. Vi setter fokus på hvordan oppdragsansvarlig ivaretar sitt ansvar for kontroll av at kvaliteten i oppdragsutførelsen er i samsvar med regelverket, samt hvilket ansvar oppdragsansvarlig har både formelt og reelt.Vi tar utgangspunkt i regelverket, vurderer virkeligheten og ser på hvordan oppdragsansvarlig kan løse sine oppgaver på en praktisk og god måte.Hensikten er å synliggjøre og drøfte hva som kreves for å utvikle en profesjonell rolle som oppdragsansvarlig.

Målgrupper

Kurset er beregnet for autoriserte regnskapsførere med oppdragsansvar for egen kundeportefølje.Spesielt nye autoriserte vil ha nytte av dette kurset, men kurset passer også for kontorledere som ønsker mer innsikt i ansvaret oppdragsansvarlige påtar seg og hvilken myndighet disse bør ha.

Kursholder: Ellen Egenæs, Kvalitetsleder/Autorisert regnskapsfører, Regnskap 4.0 AS

Kurssted: Thon Hotel Lofoten, Svolvær

13. desember: Regnskapsfører som økonomisk rådgiver - 7t Finansregnskap 

Mål: Skaper du merverdi for dine kunder? Vi tror at kundene krever mer nytteverdi av deg som regnskapsfører i fremtiden, og kvalitetskontroller viser at rapportering til kundene fortsatt er blant regnskapsbransjens svakeste områder. Innholdet i det som rapporteres er ofte for lite kundetilpasset og verdifullt.Er dette tilfelle for deg og/eller ditt byrå?

Målet med denne kursdagen er å trygge deg i kommunikasjon med dine kunder, gjennom konkrete verktøy og øvelse i form av gruppearbeid. Vi har tro på at du gjennom konkret oppgaveløsning i samarbeide med andre, vil ha stor nytteverdi når dette skal jobbes videre med i egen bedrift.

Målgrupper

Kurset retter seg mot deg som har løpende dialog med kunden, utarbeider perioderegnskapet, og som ønsker å øke fokuset på kundens drift og å gi råd som kunden er villig til å betale for. Kurset er også relevant for controllere og regnskapssjefer.

Kurset forutsetter at du har forståelse for resultat og balanse og sammenhengen mellom disse. 

Kursholder: Vigdis Bjellånes, Intunor AS

Kurssted: Thon Hotel Lofoten, Svolvær

Prisinformasjon:

kr. 3.500,- per kurs.

Kursavgiften inkluderer lunsj og kaffepauser
(fullstendig kursbeskrivelse, last ned PDF nederst på siden)

Påmeldingsfrist: først til mølla! (men senest 15. november.)

Det er felles påmelding til begge kursene. 

Ta kontakt med oss på telefon 99 52 97 87, eller på epost support@adwice.no hvis det skulle være noen spørsmål eller utfordringer med påmeldingen.

File Name: Invitasjon: Oppdragsansvarlig - hva rollen innebærer
File Size: 357 kb
Download File
File Name: Invitasjon: Regnskapsfører som økonomisk rådgiver
File Size: 332 kb
Download File

Ønsker du å kombinere kurset med julebord på Thon Hotel Lofoten?
Sissel er vår nye daglige leder i Svolvær
Nyhetsbrev desember 2018

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://adwice.no/

Karriere hos Adwice

Adwice - En enklere hverdag

  • For oss er det betryggende å vite at en så viktig samarbeidspartner gjør strategiske valg som kan være med på å bringe også oss videre.
    Frode Hov Daglig leder - Lofoten Links AS
  • Hos Adwice kan vi alltid stole på at jobben blir gjort av kvalifiserte ansatte. Vi har alltid fått personlig og god oppfølgning, og føler virkelig at vi blir godt ivaretatt.
    Rita Iren Nordheim Daglig leder - Zicco AS og Lupin AS
  • Adwice gjør alt som har med regnskap og lønn fra A til Å. Vi får månedsrapporter slik at vi har oversikt, og er veldig fornøyd med jobben som gjøres.
    Kato Berg Daglig leder - GeoLofoten AS
  • 1