Nyhetsbrev desember 2018

Kjære kunde!

I dette kundebrevet gir vi deg tilgang til viktig informasjon knyttet til plikter du som næringsdrivende har i forbindelse med årsskiftet, samt regelendringer som blir gjeldende fra 2019. 

Men før du fordyper deg i denne faglige informasjonen...

...vil vi alle i Adwice benytte anledningen til å takke for et godt samarbeid gjennom hele 2018.

For å kunne tilby våre kunder fremtidsrettede, effektive og konkurransedyktige tjenester har vi i Adwice investert mye i ny teknologi, kompetansebygging og utvikling av nye tjenesteområder.
Utover tradisjonelle regnskapstjenester, har vi utviklet et bredt tjenestespekter innen generell bedriftsrådgivning og implementering av gode teknologiske verktøy innen økonomistyring og administrasjon.
I 2016 ble vi Partner til PowerOffice for å kunne lever markedet i Lofoten og Vesterålen det mest moderne skybaserte økonomisystemet på markedet.
Når vi nå avslutter 2018 er vi derfor stolt over at Adwice ligger i Norgestoppen i leveranse av skybasert regnskap i PowerOfficeGO.

Men det viktigste er fortsatt mennesker, - flotte medarbeidere som jobber etter vårt felles verdigrunnlag; NÆR, MODERNE og KOMPETENT.
Derfor har vi i løpet av de to siste årene ansatt 19 nye medarbeidere til våre kontorer på Sortland, Svolvær, Leknes, Ramberg og Sørvågen.

Vi håper våre investeringer og satsning bidrar til at alle våre kunder føler trygghet for at dere har valgt en samarbeidspartner for fremtiden.
En samarbeidspartner som er lokalt eid og kjenner det lokale næringslivet godt.

Årsoppgjøret for 2018 nærmer seg. 

For deg som næringsdrivende følger det flere plikter i forbindelse med årsskiftet – og regnskapsfører skal utarbeide årsoppgjør, innlevere skattemelding og årsregnskap.

For å gjøre dette på en effektiv og korrekt måte trenger vi mye informasjon fra deg. Nedenfor finner du en sjekkliste over de mest aktuelle forholdene det må informeres om.
Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål til dette!

Sjekkliste

Infoskriv om viktige regelendringer

«Det nærmer seg nytt år, og flere regelendringer gjelder fra 2019. Infoskrivet under oppsummerer viktige nyheter og endringer som er aktuelle for
mange virksomheter i det nye året.»

• Nye regler om registrering og dokumentasjon av kontantsalg
• Lønnsinnberetning av ytelser fra forretningsforbindelser mv
• Rutine for håndtering av ytelser fra forretningsforbindelser
• Tips som skal lønnsinnberettes
• Nye regler for personalrabatter
• Skattefrie gaver fra arbeidsgiver
• Skattefrie satser for dagdiett reduseres
• Statens satser endres fra 1. januar 2019
• Skattefri overtidsmat
• Digital inntektsmelding erstatter NAVs inntektsopplysningsskjema

• Endringer i aksjelovene

Prisreguleringer

Fra 1. januar 2019 vil våre priser bli regulert i henhold til konsumprisindeksen, oppdragsavtalen og våre standard leveransevilkår.

Ser frem til et fortsatt godt samarbeid med dere alle i 2019.

Kombiner faglig påfyll og årets julebord i Svolvær...
Lederskifte ved Adwice Vest-Lofoten

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://adwice.no/

Karriere hos Adwice

Adwice - En enklere hverdag

  • For oss er det betryggende å vite at en så viktig samarbeidspartner gjør strategiske valg som kan være med på å bringe også oss videre.
    Frode Hov Daglig leder - Lofoten Links AS
  • Hos Adwice kan vi alltid stole på at jobben blir gjort av kvalifiserte ansatte. Vi har alltid fått personlig og god oppfølgning, og føler virkelig at vi blir godt ivaretatt.
    Rita Iren Nordheim Daglig leder - Zicco AS og Lupin AS
  • Adwice gjør alt som har med regnskap og lønn fra A til Å. Vi får månedsrapporter slik at vi har oversikt, og er veldig fornøyd med jobben som gjøres.
    Kato Berg Daglig leder - GeoLofoten AS
  • 1