Bringer kompetanse og erfaring hjem til Lofoten

Bildekollasje_nyeAnsatte_2017_2

Fire lofotinger så muligheten til å flytte hjem, da Adwice lyste ut flere stillinger. Dermed tilføres Adwice-teamene i Svolvær og på Leknes verdifull kompetanse. De fire nytilsatte tar med seg nærmere 50 års erfaring fra utdannelse og arbeidsliv i inn- og utland idet de kommer hjem til Lofoten for å begynne i Adwice.

 Adwice jakter fremtidens muligheter. 

– Vår neste mulighet kan være deg, din neste mulighet kan være Adwice, proklamerte Adwice-sjef Johan-Thomas Hegdahl da selskapet lyste ut flere stillinger for å styrke staben ytterligere. 

Per-Christian Listau Johansen, Ole Martin Bernhardsen, Sondre Fjelltun Hansen og Øystein Kristiansen har alle sett mulighetene, og begynner i selskapet innen 1. september.

 – Vi er meget fornøyde, smiler Adwice-sjefen. 

– At ungdom reiser ut og får seg utdanning og verdifull arbeidserfaring, for så å flytte hjem til Lofoten og Vesterålen; det er vel det vi håper på og drømmer om, alle vi som bor og virker her. Når vi i Adwice trekker fire høyt kvalifiserte personer hjem samtidig, må jeg innrømme at vi er både fornøyde og stolte, sier Johan-Thomas Hegdahl.

Selskapet med kontorer på Ramberg, Leknes, Sortland, Sørvågen og i Svolvær, opplever sterk vekst idet de står midt i det digitale skiftet. 

– Adwice skal være rustet for fremtiden og levere fremtidsrettede tjenester tilpasset det digitale skiftet i bransjen og samfunnet for øvrig. Derfor satser vi i Adwice på moderne teknologiske løsninger, skybasert regnskap og kompetente medarbeidere. Vi har 53 høyt kvalifiserte medarbeidere allerede. Med de fire nytilsatte, tilføres vi ytterligere impulser i jakten på fremtidens muligheter, sier Hegdahl og legger til:

 – Vi opplever at mange er opptatt av moderne løsninger som effektiviserer og gjør hverdagen enklere i deres bedrift. Kundetilgangen er økende, og vi blir nok å tilsette enda flere på kort og litt lengre sikt. Å rekruttere nye, og samtidig videreutvikle eksisterende medarbeidere, er to ting som går parallelt i tiden fremover. 

• I Vest-Lofoten er det behov for flere ansatte med rask tiltredelse. 

• I Svolvær og på Sortland vil Adwice ha behov for flere ansatte i løpet av 2018. 


 – Det er bildet, slik det er ser ut nå. Er det flere som vil hjem til Lofoten og Vesterålen og mener de har den rette kompetansen, håper jeg de tar kontakt. Enten med meg eller direkte til de lokale lederne. Muligheten for å melde interesse gjennom en åpen søknad, er alltid tilstede her hos oss, sier Johan-Thomas Hegdahl.

15. august begynner Per-Christian Listau Johansen som leder for IKT ved hovedkontoret i Adwice AS i Svolvær. 

Øystein Kristiansen går inn i teamet ved Adwice Svolvær som rådgiver 1. september. 

Fra samme dato går Ole Martin Bernhardsen og Sondre Fjelltun Hansen inn i stillinger som konsulenter på regnskap og IT ved Adwice Vest-Lofoten, med arbeidssted på Leknes. 

Ole Martin Bernhardsen flyttet fra Lofoten til Tromsø i 2008 for å ta bachelor i økonomi og administrasjon ved universitetet. Han kommer fra jobb som regnskapskonsulent i Torghatten Nord. 

Sondre Fjelltun Hansen har også vært borte fra Lofoten siden 2008. Han er nyutdannet siviløkonom ved Universitetet i Tromsø. Ved siden av studiene, har han jobbet 20 prosent som regnskapskonsulent hos Torghatten Nord – fulltid på somrene.


Per-Christian Listau Johansen flyttet fra Lofoten i 2003. Han kommer fra en stilling som konsulent hos Accenture, og har en master i finans fra Handelshøjskolen i København. Listau Johansen tar med seg sju års erfaring med hvordan teknologi kan forbedre arbeidsprosesser, ofte i form av nye økonomisystem, automatisering, eller endring av regnskapsprosesser.

Øystein Kristiansen flyttet til Bodø og begynte på økonomistudiene allerede i 2001. Kristiansen er autorisert regnskapsfører. Han jobbet sju år med regnskap i Accountor i Oslo, før han de siste åtte årene har arbeidet med revisjon hos Deloitte. 

Alle fire ser fram til å bli en del av Adwice-teamet i Lofoten og Vesterålen – og ikke minst det å komme hjem til familie, venner og kjente i Lofoten. 

Kan du tenke deg å jobbe i Adwice i Lofoten eller Vesterålen? 

Fyll ut skjemaet, så tar vi en uforpliktende prat. 


Husk: Adwice kan være din neste mulighet, du vår!

Tekst:
Aidem AS
 

Sjekkliste for alle virksomheter
Nåtidens tall er fremtidens muligheter

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://adwice.no/

Karriere hos Adwice

Adwice - En enklere hverdag

  • For oss er det betryggende å vite at en så viktig samarbeidspartner gjør strategiske valg som kan være med på å bringe også oss videre.
    Frode Hov Daglig leder - Lofoten Links AS
  • Hos Adwice kan vi alltid stole på at jobben blir gjort av kvalifiserte ansatte. Vi har alltid fått personlig og god oppfølgning, og føler virkelig at vi blir godt ivaretatt.
    Rita Iren Nordheim Daglig leder - Zicco AS og Lupin AS
  • Adwice gjør alt som har med regnskap og lønn fra A til Å. Vi får månedsrapporter slik at vi har oversikt, og er veldig fornøyd med jobben som gjøres.
    Kato Berg Daglig leder - GeoLofoten AS
  • 1