Adwice trenger enda flere medarbeidere!

Adwice trenger enda flere medarbeidere!

Er du økonom, revisor, jurist eller autorisert regnskapsfører og på jakt etter den neste muligheten? Da kan det være deg vi søker til ei av våre fem nye stillinger. Adwice jakter fremtidens muligheter. Vår neste mulighet kan være deg. Din neste mulighet kan være Adwice. 

Adwice-sjef Johan Thomas Hegdahl

Med kompetente medarbeidere og moderne teknologi strekker Adwice seg etter en visjon om at «nåtidens tall er fremtidens muligheter». Det er selskapets ledestjerne i hverdagen – og den setter premissene når Adwice skal rekruttere nye medarbeidere.

– Regnskapsbransjen er i endring. Fremtidens regnskapsbransje krever at folk må like omstilling og endring. Like å bli utfordret på nye ting, like å arbeide på nye måter i takt med den teknologiske utviklingen og endrede behov hos kundene. Endringer er kanskje det eneste som kommer til å være konstant de kommende årene i vår bransjen. Adwice investerer betydelige summer i både teknologi og kompetanse for å håndtere dette, sier Adwice-sjef Johan Thomas Hegdahl.

Nye behov, kombinert med økt oppdragsmengde, gjør at Adwice nå lyser ut hele fem stillinger i Lofoten og Vesterålen.

– Våre skybaserte systemer er godt mottatt i markedet. Vi føler oss heldige som har mulighet til å lyse ut så mange stillinger i slengen; fem stillinger fordelt på tre ulike stillingstyper med muligheter for ansettelse enten du vil jobbe på Leknes, Ramberg, Sørvågen, Sortland eller i Svolvær, sier Hegdahl.

Se ledige stillinger i Adwice her..

Hegdahl håper aktuelle kandidater legger inn en søknad, eller tar kontakt direkte.

– Vi er jordnære folk. For oss er det viktigste at vi kommer i kontakt med kandidater som blir trigget og motivert av å jobbe i en bransje i endring. Hvordan kontakten etableres, betyr mindre. Ta gjerne kontakt på telefon om så, sier Hegdahl.

Den siste ansettelsen som ble gjort i Adwice i fjor, var Gry Langhelle. Hun gikk fra å være partner i Oslo til teamleder ved Adwice-kontoret på Leknes. Etter flere år som turist på ektemannens hjemplass, Gravdal, visste hun at hun kom til å trives i Lofoten.

– Jeg angrer definitivt ikke, jeg stortrives her oppe – både med jobben og det rundt, slår Gry Langhelle fast og fortsetter:

– Det er veldig behagelig. Kort vei til jobben; slipper bilkø, kjas og mas. Jeg vet ikke hvorfor det er slik, men vi blir kjent med kundene på en annen måte enn jeg opplevde i Oslo. Vi kommer tettere på kundene, treffer de og får en helt annen relasjon enn jeg har opplevd før, sier hun.

Verdiene til Adwice er nær, moderne og kompetent.

– I dette ligger at våre ansatte, i tillegg til å være faglig solide, må kunne omgås andre mennesker gjennom en respektfull og utviklende dialog, og samtidig like å jakte mulighetene som ny, moderne teknologi gir både Adwice og kundene, sier Johan-Thomas Hegdahl.

Ståle Fredriksen er daglig leder for Adwice Vest-Lofoten. Han håper at også de som «vil videre» ser muligheten hos Adwice:

– Er det en regnskapsfører/konsulent som har en rådgiver «i magen», oppfordres vedkommende til å ta kontakt. Å forme fremtidens ansatte ved å gi dem nye utfordringer og roller, er en del av det å jakte og utnytte fremtidens muligheter, sier Ståle Fredriksen og viser til de tre rådgiverstillingene som skal besettes. 


Ser du muligheten, kan du tenke deg å jobbe i Adwice i Lofoten?

Ta gjerne kontakt med en av oss:

 • 1

Søknadsfrist:  17. april for alle stillingene. 


Artikkel: 
Aidem AS

En enklere hverdag
Skatteetaten har innført tvangsmulkt ved for sen l...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://adwice.no/

Karriere hos Adwice

Adwice - En enklere hverdag

 • For oss er det betryggende å vite at en så viktig samarbeidspartner gjør strategiske valg som kan være med på å bringe også oss videre.
  Frode Hov Daglig leder - Lofoten Links AS
 • Hos Adwice kan vi alltid stole på at jobben blir gjort av kvalifiserte ansatte. Vi har alltid fått personlig og god oppfølgning, og føler virkelig at vi blir godt ivaretatt.
  Rita Iren Nordheim Daglig leder - Zicco AS og Lupin AS
 • Adwice gjør alt som har med regnskap og lønn fra A til Å. Vi får månedsrapporter slik at vi har oversikt, og er veldig fornøyd med jobben som gjøres.
  Kato Berg Daglig leder - GeoLofoten AS
 • 1