«Tellbakestrømmar» til Adwice Vesterålen

«Tellbakestrømmar» til Adwice Vesterålen

Etter fire år på Østlandet, er Marianne Hansen (48) på plass som den fjerde i Adwice-teamet i Vesterålen. – En skikkelig «tellbakestrømmar», sier daglig leder Arnfinn Glad. 

Framsnakking av «verdens beste Vesterålen» stod sentralt da vol.no og Sortlandsavisa for noen år siden startet sine «Fløtt heim»-aktiviteter. Hovedmålet var naturligvis å gjøre regionen lekker for utflytta vesterålinger, i den hensikt å få de til å flytte hjem.

Marianne Hansen sier ingenting om at hennes tilbakekomst til Sortland er et direkte resultat av disse aktivitetene. Men det var det denne artikkelen på vol.no som gjorde at hun tok kontakt med daglig leder Arnfinn Glad hos Adwice Vesterålen.

Vi benytter ny teknologi og jobber på nye måter. Marianne passer veldig godt inn i dette bildet. Hun er utadvendt og kunderetta.

Arnfinn Glad, 
daglig leder 
Adwice Vesterålen

– Ei venninne sendte ei melding via Messenger (Facebook) og tipset meg om at Adwice skulle tilsette flere over sommeren, sier Marianne Hansen.

3. oktober hadde hun sin første arbeidsdag som konsulent hos Adwice Vesterålen.

– En skikkelig «tellbakestrømmar», konstaterer en tydelig fornøyd Arnfinn Glad. 

– Mye er i endring i vår bransje. Vi benytter ny teknologi og jobber på nye måter. Marianne passer veldig godt inn i dette bildet. Hun er utadvendt og kunderetta. Og så har hun et smittende og godt humør, sier Glad.

Daglig leder Arnfinn Glad ved Adwice Vesterålen

Det er temmelig nøyaktig ett år siden Adwice gikk ut med planene om å etablere seg i Vesterålen. I februar ble Arnfinn Glad presentert som daglig leder. Med ansettelsen av Marianne Hansen er teamet komplett.

– Jeg har jobbet kunderettet egentlig i alle år, og dette med humør har gått igjen i attestene helt siden jeg begynte å jobbe i 1988. Jeg både håper og tror at jeg oppfattes som en kunderettet person, sier Marianne.

Regnskap har gått som en rød tråd gjennom utdanning og praksis siden hun startet på handel og kontor på Sortland videregående skole skoleåret 1984/85. Bransjeerfaring har hun fra både apotek, øyelege og handel/engros. Fram til like over årtusenskiftet var hun eier og administrativ leder ved MC-forretningen KromCompagniet på Sortland. 

I løpet av årene på Østlandet, arbeidet Marianne Hansen som regnskapskonsulent hos Ferno Norden Norway og Oseberg Services.

– Pendlingen fikk meg til å bytte jobb. På de verste dagene gikk det nærmere én time bort i kjøring, hver vei, da jeg jobbet i Ferno, mot maks 15 minutter mellom hjem og Oseberg Services, sier Hansen.

Adwice er et veldig spennende selskap.
Her er litt andre måter å jobbe på, enn det som er vanlig.


Marianne Hansen,
nytilsatt
Adwice Vesterålen

Etter fire år på Østlandet, føles det både riktig og godt å være på plass i leilighet på Sortland.

– Det har ligget der hele tiden, dragningen mot nord: Familie, natur, fjell og røtter, det er rart med det. Årene sørpå handlet mye om å komme seg nordover når sjansen bød seg, forteller Marianne Hansen.

I 2014 kjøpte hun og samboeren Frank et hus på Gåsbøl nord for Sortland. Det fungerer som hytte, og skal fortsatt gjøre det.

Samboeren Frank begynte i ny jobb som prosjektingeniør hos El-Team på Sortland ved forrige månedsskifte. De er begge vesterålinger, og fyller dermed begrepet «tilbakestrømmer» fullt og helt. 

Hva som fikk henne til å respondere på artikkelen på vol.no, svarer hun kjapt på: 

– Adwice er et veldig spennende selskap. Her er litt andre måter å jobbe på, enn det som er vanlig. Akkurat nå ligger det to ark på skrivebordet, men målet er at kontoret skal være papirløst, sier Marianne Hansen og sikter til at Adwice Vesterålen utelukkende jobber med skybaserte regnskap.

– For oss i Adwice er det viktig å benytte teknologiske løsninger som gir kundene en enklere og mer effektiv hverdag. På den måten skal vi skape verdi for kundene – hver eneste dag. Når vi etablerte Adwice-kontoret her på Sortland, var det naturlig å satse utelukkende på de nye, skybaserte løsningene. Det har vi ikke angret ett sekund på. Den siste ansettelsen er jo et direkte resultat av responsen vi har hatt i markedet siden oppstarten, sier Arnfinn Glad, Adwice-sjefen i Vesterålen.

Ønsker du å jobbe i Adwice?

Når det er konkrete behov for nye Adwice-ansatte, legges ledige stillinger ut her (KLIKKBAR LENKE) .


Fra partner i Oslo til rådgiver på Leknes
Leder for Fag og Kvalitet er nå på plass.

Karriere hos Adwice

Adwice - En enklere hverdag

  • For oss er det betryggende å vite at en så viktig samarbeidspartner gjør strategiske valg som kan være med på å bringe også oss videre.
    Frode Hov Daglig leder - Lofoten Links AS
  • Hos Adwice kan vi alltid stole på at jobben blir gjort av kvalifiserte ansatte. Vi har alltid fått personlig og god oppfølgning, og føler virkelig at vi blir godt ivaretatt.
    Rita Iren Nordheim Daglig leder - Zicco AS og Lupin AS
  • Adwice gjør alt som har med regnskap og lønn fra A til Å. Vi får månedsrapporter slik at vi har oversikt, og er veldig fornøyd med jobben som gjøres.
    Kato Berg Daglig leder - GeoLofoten AS
  • 1