50 kunder på 12 uker – må ha flere ansatte

50 kunder på 12 uker – må ha flere ansatte

STILLINGENE ER BESATT.

Internt i selskapet omtales Adwice-etableringen i Vesterålen som en braksuksess. Etter 12 uker og 50 (!) nye kunder, gjør avdelingen på Sortland seg klar til å rekruttere flere ansatte. 

– Kontoret står klart. Det mangler bare PC og annet personlig utstyr, så er vi klare til å la vår neste medarbeider starte opp, sier Robin Næss. 

Han er rådgiver innen økonomi og marked ved Adwice-kontoret i Vesterålen. Adwice Vesterålen har tilhold på gateplan i et blått bygg i Kjøpmannsgata på Sortland. Handelsbyen som har fått stor nasjonal og internasjonal oppmerksomhet for sitt hovedprosjekt i forbindelse med tusenårsmarkeringen i Norge. «Sortland, den blå byen ved sundet» har bokstavelig talt satt farge på byen. 

I dag opplever du gjerne å høre Sortland omtalt som «blåbyen» eller «den blå byen». Idrettshallen bærer navnet Blåbyhallen og et eget selskap, Blåbyen AS, er etablert for å fremme langsiktig næringsutvikling og markedsføring av blåbyen. Hele prosjektet tar utgangspunkt i det spesielle, blå lyset som oppstår idet hav, himmel, fjell og øvrige naturgitt kulisser forenes ved Sortlandsundet.

At Adwice-logoen også er blå, hører nok mer til tilfeldighetene. Etableringen i Vesterålen er uansett tatt godt imot. – Det handler nok mest om det solide konseptet vi kan tilby våre kunder. Det ypperste innen dataløsninger og teknologi, regnskapstjenester og – kanskje det aller viktigste; rådgivning. Dette gjør oss til en komplett leverandør som tar kundene til nye høyder, slår Robin Næss fast. 

Unik kombinasjon av fagkompetanse

At han og de (foreløpig) to andre ansatte ved Adwice-kontoret i Vesterålen til sammen har flere ti-års erfaring innen bank, regnskap/finans og rådgivning, har nok heller ikke vært noen ulempe i etableringsfasen. Men i Vesterålen har man beina godt plantet i fjæresteinene, og på vegne av kompetansemiljøet som utgjør Adwice Vesterålen, er Næss kledelig nøktern når det kommer til egen betydning. Her er det teamet som betyr noe. Det lokale teamet på Sortland, og styrken som ligger i de vel 50 Adwice-ansatte, fordelt på fem kontorer i Lofoten og Vesterålen. 

I sum representerer de ansatte ved Adwice-kontorene en unik kombinasjon av fagkompetanse innen bedriftsrådgivning, økonomistyring, regnskap og organisasjons- og forretningsutvikling.

"Vi gjør det «på Adwice-måten» når våre kunder opplever oss som en moderne og fremtidsrettet virksomhet."

Johan.Thomas Hegdahl

– Vi gjør det «på Adwice-måten» når våre kunder opplever oss som en moderne og fremtidsrettet virksomhet. Adwice består av kompetente og faglig dyktige medarbeidere, som skal være lett tilgjengelige og nære partnere for våre kunder, sier adm. dir. og partner i Adwice, Johan-Thomas Hegdahl. 


"Den som ansettes hos oss, må være av den fremoverlente sorten. Se opp og fram, og trives med at det er hektisk."

Arnfinn Glad

Flere ansatte 

Og flere ansatte vil det bli. Med den fantastiske mottakelsen Adwice-etableringen på Sortland har fått, må de allerede nå begynne å se etter den fjerde ansatte ved kontoret. 

– Den som ansettes hos oss, må være av den fremoverlente sorten. Se opp og fram, og trives med at det er hektisk. Slik utvikler vi oss. Adwice Vesterålen skal vokse videre, og den reisen får vår neste kollega være med på, sier daglig leder Arnfinn Glad ved Adwice Vesterålen. 

Rekrutteringsprosessen tar til rett over ferien. Mener du allerede nå å være den neste på Adwice-laget i Vesterålen, inviteres du til å legge inn en åpen søknad via karriere-siden på vår hjemmeside. Skriv «Adwice Vesterålen» i feltet for stilling.

– Ta gjerne kontakt via telefon eller stikk innom. Vi setter stor pris på å ha kontakt med kompetente mennesker som vil være med på laget og bidra til verdiskapning og økonomisk vekst hos våre kunder, inviterer Adwice-lederen på Sortland. Arnfinn Glad treffer du på 975 08 002 eller via e-post (KLIKKBAR lenke).

Ønsker du å gjøre deg kjent med Adwice, og Adwice kjent med deg, kan du kontakte Johan Thomas Hegdahl på mobil 992 51 458, eller via e-post (KLIKKBAR lenke).


Leder for Fag og Kvalitet er nå på plass.
Åpen dag hos Adwice Vesterålen

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://adwice.no/

Karriere hos Adwice

Adwice - En enklere hverdag

  • For oss er det betryggende å vite at en så viktig samarbeidspartner gjør strategiske valg som kan være med på å bringe også oss videre.
    Frode Hov Daglig leder - Lofoten Links AS
  • Hos Adwice kan vi alltid stole på at jobben blir gjort av kvalifiserte ansatte. Vi har alltid fått personlig og god oppfølgning, og føler virkelig at vi blir godt ivaretatt.
    Rita Iren Nordheim Daglig leder - Zicco AS og Lupin AS
  • Adwice gjør alt som har med regnskap og lønn fra A til Å. Vi får månedsrapporter slik at vi har oversikt, og er veldig fornøyd med jobben som gjøres.
    Kato Berg Daglig leder - GeoLofoten AS
  • 1