Tilbyr akutt, livreddende   førstehjelp til næringslivet 

Adwice har satt sammen et eget ekspertteam for å hjelpe bedrifter med å overleve corona-krisen. Samtidig oppfordrer vi resten av regnskapsbransjen til å hjelpe dem som trenger det.   – Vi er på mange måter næringslivets helsearbeidere. I en normalsituasjon handler det om å sikre god helse og gi hjelp til dem som trenger det. Nå handler det om ...
Les mer..

Kundeinformasjon angående koronasituasjonen

Adwice har som følge av koronasituasjon lagt til rette for å hindre og begrense ytterligere smitte i hht. myndighetenes oppfordringer. Alle våre medarbeidere kan jobbe fra hjemmekontor og er fortsatt tilgjengelig på telefon og mail. Vi avlyser alle fysiske møter og oppfordrer derfor alle våre kunder og samarbeidspartner om å benytte telefon, mail e...
Les mer..

Vi styrker oss i Vesterålen

Adwice styrker posisjonen i Vesterålen. Økoråd Sortland slås sammen med Adwice Vesterålen. Sammen fortsetter vi som en større og sterkere enhet under Adwice-paraplyen.​​ Gründer og eier av Økoråd Sortland AS, Jon Nilsen, er initiativtaker til sammenslåingen. Han etablerte Økoråd Sortland i 2005. Ønsket om et større faglig miljø fikk han til å ta ko...
Les mer..

Kontroll. Hele tiden. Uansett hvor jeg er.

Da Tommy Wårheim Seim tok jobben som leder for eiendomsselskapet E i Nord, stilte han ett krav: – Jeg vil ha kontroll. Hele tiden. Uansett hvor jeg er. Jeg ønsker meg PowerOffice Go. ​ – Kontroll i betydningen full oversikt over økonomien i selskapet. Jeg ledet eiendomsvirksomheten i Bil i Nord-konsernet fra Oslo den første tiden, og var mye på rei...
Les mer..

Sissel er vår nye daglige leder i Svolvær

Sissel Pedersen (50) er fra 1. desember ny daglig leder ved Adwice-kontoret i Svolvær. Særlig to ting ved jobben trigget henne.   – Jeg har jobbet med regnskap i 30 år nå, i selskaper av ulik størrelse og i eget regnskapsbyrå. I Adwice får jeg ledelsesdimensjonen i tillegg til det regnskapsfaglige. Adwice er dessuten helt i tet nasjonalt ...
Les mer..

Kombiner faglig påfyll og årets julebord i Svolvær 12. og 13. desember

Les mer..

Nyhetsbrev desember 2018

Kjære kunde!

I dette kundebrevet gir vi deg tilgang til viktig informasjon knyttet til plikter du som næringsdrivende har i forbindelse med årsskiftet, samt regelendringer som blir gjeldende fra 2019. 

Les mer..

Lederskifte ved Adwice Vest-Lofoten

Wenche Solgren (53) tar over som daglig leder for Adwice sin virksomhet i Vest-Lofoten, Ståle Fredriksen vier all sin tid til rådgivning og kundeoppfølging. – Helt udramatisk, mer som en formell endring av roller å regne, sier avtroppende Adwice-sjef i Vest-Lofoten, Ståle Fredriksen.

Les mer..

Skatteendringer for 2018

I løpet av fem år har skatt på alminnelig inntekt blitt redusert fra 28 prosent til den nye skattesatsen som blir gjeldende for 2018 på 23 prosent. Dette merkes best hos aksjeselskapene.

Les mer..

Delvis skattlegging av diett fra 2018

I 2018 blir 150 kroner av diettgodtgjørelse skattepliktig.

Les mer..

Privat bruk av yrkesbil - elektronisk kjørebok eller sjablongmetode?

I fjor fikk vi langt enklere og relativt gunstige skattemodeller for arbeidstakere som kan bruke arbeidsgivers yrkesbiler til private formål.

Les mer..

Små foretak unntas fra plikten til å utarbeide årsberetning

Regnskapsloven forenkles fra 2018 på enkelte områder. Endringen som omfatter flest regnskapspliktige handler om å unnta små foretak fra plikten til å utarbeide årsberetning.

Les mer..

Fra 2018 blir det pliktig å melde elektronisk adresse til enhetsregisteret

Den nye plikten gjelder både nye og gamle virksomheter. Hovedformålet med denne nye plikten er at offentlige myndigheter skal kunne kommunisere elektronisk med virksomhetene.

Les mer..

Hele landet omfattes av digital sykemelding fra 15. januar

Endringen innebærer at alle arbeidsgivere fra 15. januar må være beredt til å motta sykmeldinger og sykepengesøknader i Altinn.

Les mer..

Sjekkliste for alle virksomheter

​Om rapporteringsfristene ikke overholdes vil det etter kort tid kunne påløpe betydelige tvangsmulkter fra myndighetene. Adwice gir deg her en sjekkliste for hva du må huske på for å unngå dette.

Les mer..

Bringer kompetanse og erfaring hjem til Lofoten

Fire lofotinger så muligheten til å flytte hjem, da Adwice lyste ut flere stillinger. Dermed tilføres Adwice-teamene i Svolvær og på Leknes verdifull kompetanse. De fire nytilsatte tar med seg nærmere 50 års erfaring fra utdannelse og arbeidsliv i inn- og utland idet de kommer hjem til Lofoten for å begynne i Adwice.  Adwice jakter fremti...
Les mer..

Kassen er koblet direkte til regnskapet i skyen

Bakeriutsalgene til Kringla selger ferske bakervarer over disk i Lofoten. Takket være kassasystemet, som er direkteintegrert med regnskapet i skyen, er regnskapstallene like ferske som baksten. Innen 1. januar 2019 må alle kassaapparatene som er i bruk i Norge, oppfylle nye, strengere lovkrav. 

Les mer..

En enklere hverdag

Tenk deg en hverdag hvor du bruker mindre tid og ressurser på regnskap og administrative oppgaver,og likevel opplever full kontroll på økonomien. Det er det vi i Adwice kaller en enklere hverdag. Over 500 bedrifter har så langt valgt Adwice som sin PowerOffice Go-partner. 

Les mer..

Adwice trenger enda flere medarbeidere!

Er du økonom, revisor, jurist eller autorisert regnskapsfører og på jakt etter den neste muligheten? Da kan det være deg vi søker til ei av våre fem nye stillinger. Adwice jakter fremtidens muligheter. Vår neste mulighet kan være deg. Din neste mulighet kan være Adwice. 

Les mer..

Skatteetaten har innført tvangsmulkt ved for sen levering

Skatteetaten skrur bøtene i været for næringsdrivende som oversitter frister eller gjør feil. Bøtene ilegges uavhengig av størrelsen på beløp som skulle vært innrapportert. 

Les mer..

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://adwice.no/

Karriere hos Adwice

Adwice - En enklere hverdag

  • For oss er det betryggende å vite at en så viktig samarbeidspartner gjør strategiske valg som kan være med på å bringe også oss videre.
    Frode Hov Daglig leder - Lofoten Links AS
  • Hos Adwice kan vi alltid stole på at jobben blir gjort av kvalifiserte ansatte. Vi har alltid fått personlig og god oppfølgning, og føler virkelig at vi blir godt ivaretatt.
    Rita Iren Nordheim Daglig leder - Zicco AS og Lupin AS
  • Adwice gjør alt som har med regnskap og lønn fra A til Å. Vi får månedsrapporter slik at vi har oversikt, og er veldig fornøyd med jobben som gjøres.
    Kato Berg Daglig leder - GeoLofoten AS
  • 1