En enklere hverdag

En enklere hverdag

Tenk deg en hverdag hvor du bruker mindre tid og ressurser på regnskap og administrative oppgaver,og likevel opplever full kontroll på økonomien. Det er det vi i Adwice kaller en enklere hverdag. Over 500 bedrifter har så langt valgt Adwice som sin PowerOffice Go-partner. 

Vi vet at våre kunder først og fremst vil bruke tiden på å drifte og utvikle sin egen virksomhet. Ved hjelp av det moderne, skybaserte systemet PowerOffice GO og jordnære råd fra kompetente medarbeidere, kan Adwice tilby skreddersydde løsninger som frigjør tid og sparer kundene for penger.

Arne Henriksen ved forsikringsmeglerkontoret Kystmegler er Adwice-kunde som benytter PowerOffice GO. Tidligere brukte han helgene for å bli a jour. Men etter at Adwice introduserte han for PowerOffice GO, bruker Henriksen en halvtime på det han før, etter eget anslag, brukte minst fem helgetimer på.

For bedriftseieren og –lederen i Vågan slutter ikke fordelene med mer frigjort tid. I tillegg til nærheten til regnskapskonsulenten på Adwice-kontoret i Svolvær, kan han kommunisere gjennom en app på telefon. Gjennom appen Go Mobile, sender han også inn reiseregninger og utlegg direkte inn i det nettbaserte regnskapssystemet. Det gir en fleksibilitet innimellom arbeidsoppdrag og farting, som han bare kunne drømme om tidligere. Inngående fakturaer går rett inn i økonomisystemet for godkjenning og betaling. Inntasting av endeløse kid-nummer i nettbanken er historie. Mindre administrasjon og mer tid til salg og fritidsaktiviteter – konkluderer en fornøyd Henriksen.

Klikk her for å kontakte Kystmegler AS.
De sørger for at din  bedrift får en skreddersydd forsikringsløsning med riktig beskyttelsesnivå.


Kontakt oss

La oss ta en prat om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift. Fyll ut skjema, så tar vi kontakt med deg.

Skriv ditt navn her

Invalid Input

Feil input

Skriv din epost adresse her

Please let us know your message.

Invalid Input


Kassen er koblet direkte til regnskapet i skyen
Adwice trenger enda flere medarbeidere!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://adwice.no/