DIN GRATIS GUIDE ER PÅ VEI TIL DIN INNBOKS!
I MELLOMTIDEN...

Si hei til kompetansehuset som gir deg god oversikt og en enklere hverdag

Trenger du hjelp med deres nåværende regnskap, eller ønsker du å digitalisere arbeidsprosessene dine? Reduser tiden dere bruker på papirarbeid, rapporter, dokumentasjon, Excel-ark og endeløse møter til noen få tastetrykk i en skybasert programvare.

Bestill en rådgivningssamtale hos oss, og finn ut hvordan dere kan gjøre hverdagen enklere.
Image
Image
Image

Det kan ikke bli enklere.

Digitaliser regnskapet deres og du vil aldri mer måtte samle inn og spare på hver eneste kvittering. Bli også kvitt de forvirrende Excel-arkene. Få heller jobben gjort på noen få tastetrykk, og muligheten til å se live-rapporter hvor som helst og når som helst.

Alt du trenger er en fleksibel regnskapsfører som automatiserer det meste av dine rutinemessige regnskaps- og administrasjonsoppgaver.

La oss ta en titt på bedriften deres! Book en rådgivningssamtale med oss, gratis og helt uforpliktende.

Ta kontroll over bedriften din og forenkle dine daglige oppgaver

Vår skybaserte løsning, PowerOffice Go, er kostnadseffektiv og driftsikker. Løsningen gjør det mulig å få alt av regnskap og lønn samlet i en enkel og kraftig plattform, samtidig som det er mulighet for integrasjon med tredjepartsløsninger.

EN LØSNING - UTALLIGE MULIGHETER

Spar tid med smarte løsninger.

Enkle og intuitive rapporter når som helst fra både datamaskin og mobil.

Integrasjon med tredjepartsløsninger.

Få et bedre bilde av all relevant informasjon: kostnader, utgifter, inntekter, driftskostnader, priser, osv.

Tydelig og enkel kommunikasjon mellom ledere, regnskapsfører og drift.

Ta beslutninger enklere og raskere basert på sanntidsresultater.

Image

Hva vi vil dekke i din gratis 30-minutters rådgivningssamtale

Under denne gratis og uforpliktende samtalen vil en av våre rådgivere se på deres spesifikke situasjon og hvordan vi kan hjelpe dere med på veien videre. Her er hva du kan forvente å få ut av samtalen:

Behovsanalyse

En gjennomgang av hvordan bedriften deres gjør det i dag, og om dere oppnår de resultatene dere trenger for å nå målene dere har satt.

Er dere på rett vei?

La oss ta en titt på deres nåværende styringsverktøy, ressurser og ansatte; for så å identifisere hvilke nøkkelelementer som har en positiv innvirkning, og hvilke som kanskje kan påvirke veksten negativt.

Innsikt

Er du klar over hva dere tjener penger på og hva dere ikke tjener penger på? Hvilke av dine arbeidsprosesser kan gjøres mer effektivt? Få mer tid til det som er din kjernevirksomhet og det som skaper lønnsomhet for deg.

Få mest mulig ut av denne gratis samtalen.

Lær hvordan digitalisering av økonomifunksjonen gir deg bedre og enklere oversikt. Hos mange bedrifter gjøres sammen oppgaven flere ganger av ulike personer. Dette kan unngås med å få de ulike systemene du benytter til å «snakke sammen». Å få integrert regnskapssystemet med banker, bookingsystemer, nettbutikk, timeføringssystem, reiseregning og lignende, kan høres komplisert ut. Men fortvil ikke! Vi hjelper deg å lage en plan for hvordan du kommer videre med dette slik at dere kan jobbe mest mulig effektivt og ha gode styringsverktøy.

Hvorfor er vi annerledes?

Vi er en annen type regnskapsbyrå. Vi er her for å skape et dynamisk partnerskap - du trenger ikke alltid et regnskapsbyrå, men når du gjør det, vil vi være der for å hjelpe. Trenger du et ekstra øye i rapportene dine, har du noen veldig spesifikke spørsmål eller noen som tar seg av lønnen i løpet av en viss periode? 
 
Våre konsulenter og rådgivere gjennomgår regnskapet deres sammen med deg. Sammen kan vi skape bedre forståelse for den økonomiske utviklingen i din bedrift, samt finne de tiltakene som kan skape merverdi for deg. 
 Trenger du en fleksibel regnskapsfører? Book et videomøte med oss! La oss utvikle og styrke bedriften din sammen.

Å bytte regnskapsfører er mye enklere enn du tror

Bytte av regnskapsfører kan gjøres på 1-2-3:

1. Som ny kunde gir dere oss fullmakt.

2.Med fullmakten i orden fikser vi alt med overgangen.

3.Vi tar også av oss all kommunikasjon med din tidligere regnskapsfører.

Som du kanskje skjønner; det er enklere enn man skulle trodd!

Book en rådgivningssamtale med en rådgiver hos oss - og vi vil hjelpe deg med å nå deres fulle potensiale.

Kontakt

Gode spørsmål gir gode svar. Ta kontakt så hjelper vi deg videre.


PowerOffice Premium partner - logo