Ny kompensasjonsordning for næringslivet

Kompensasjonsordning-jan2021
I vår og sommer kunne bedrifter med stort omsetningsfall som skyldtes koronapandemien, søke om kompensasjon til dekning av faste uunngåelige kostnader. 

18. januar åpnes det for å søke kompensasjon etter den nye kompensasjonsordningen. Ordningen er åpen for foretak med mer enn 30 prosent omsetningsfall som følge av koronapandemien.

Søkere må benytte godkjent autorisert regnskapsfører eller revisor, og det stilles krav til at hver søknad skal bekreftes av revisor eller autorisert regnskapsfører før den sendes inn. Ordningen gjelder for perioden fra 1. september 2020 til 28. februar 2021, og støtte vil beregnes for to måneder av gangen.

Bli kjent med den nye ordningen 

For å få en enkel oversikt over de mest sentrale punktene i kompensasjonsordningen, har Regnskap Norge har laget en god informasjonsvideo.

Adwice kan hjelpe deg!

Vi i Adwice har mange autoriserte regnskapsførere som er klare til å hjelpe deg med å søke kompensasjon, uansett bransje eller hvor i landet din bedrift befinner seg.

Klikk på knappen over for å kontakte oss, eller kontakt supportavdelingen vår på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.eller på telefon 96 00 82 00.


Nye regler for gaver og naturalytelser fra og med ...
Kundeinformasjon - Desember 2020

Related Posts

Flere aktuelt saker

Fra 1. januar 2024 er Adwice AS en del av SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge. For deg som kunde betyr dette at du får tilgang til et enda større ko...
SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge kjøper Adwice AS. Bak oppkjøpet ligger det ambisjoner om både større markedsandeler, flere kompetansearbeidsplas...
Regelverket er utarbeidet i medhold av § 8 i Reglement for økonomistyring i staten og kapittel 6 i Bestemmelser om økonomistyring i staten. Regel...

Kontakt

Gode spørsmål gir gode svar. Ta kontakt så hjelper vi deg videre.


PowerOffice Premium partner - logo