Ny kompensasjonsordning for næringslivet

Kompensasjonsordning-jan2021
I vår og sommer kunne bedrifter med stort omsetningsfall som skyldtes koronapandemien, søke om kompensasjon til dekning av faste uunngåelige kostnader. 

18. januar åpnes det for å søke kompensasjon etter den nye kompensasjonsordningen. Ordningen er åpen for foretak med mer enn 30 prosent omsetningsfall som følge av koronapandemien.

Søkere må benytte godkjent autorisert regnskapsfører eller revisor, og det stilles krav til at hver søknad skal bekreftes av revisor eller autorisert regnskapsfører før den sendes inn. Ordningen gjelder for perioden fra 1. september 2020 til 28. februar 2021, og støtte vil beregnes for to måneder av gangen.

Bli kjent med den nye ordningen 

For å få en enkel oversikt over de mest sentrale punktene i kompensasjonsordningen, har Regnskap Norge har laget en god informasjonsvideo.

Adwice kan hjelpe deg!

Vi i Adwice har mange autoriserte regnskapsførere som er klare til å hjelpe deg med å søke kompensasjon, uansett bransje eller hvor i landet din bedrift befinner seg.

Klikk på knappen over for å kontakte oss, eller kontakt supportavdelingen vår på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.eller på telefon 96 00 82 00.


Nye regler for gaver og naturalytelser fra og med ...
Kundeinformasjon - Desember 2020

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://adwice.no/

Flere aktuelt saker

Regjeringens forslag til statsbudsjett for 2022 innebærer flere skjerpelser på utbytte- og formuesskatteområdet. Det mest interessante er kanskje...
På årets PowerForum lanserte PowerOffice sin nye partnersatsing - Premium Partner. De valgte da å fremheve Adwice som en Premium Partner som...
Gaver i ansettelsesforhold er i utgangspunktet å anse som skattepliktig inntekt. Gaver kan imidlertid gis skattefritt med inntil kr 5.000,- per inntek...